Македонија,Крими хроника

Лажна дојава за бомба во Драчево

Лажна дојава за бомба во Драчево

Лажна дојава за бомба во објектот до Стопанска банка на улицата Жарко Зрењанин во населбата Драчево.

Вчера во Центарот за известување и командување-Скопје, од страна на анонимен граѓанин било пријавено дека е поставена експлозивна направа во објектот. На лице место излегла екипа од Антитероризам, при што е утврдено дека се работи за лажно пријавување.