среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 0

Четири важни лекции за животот на кои не научи Адел

Освен што докажа дека за успех во шоубизнисот е доволно да поседувате глас и талент, имаме уште многу што можеме да научиме од оваа поп икона. За почеток таа ни покажа дека во исто време може да се биде нежен и јак, а во продолжение следуваат уште 4 важни лекции.

adele-1

Поврзани вести

Четири важни лекции за животот на кои не научи Адел. По четири години конечно го дочекавме новиот албум на британската пејачка Адел. Добро познатиот вокал, искрените стихови и добрата песна што не гаѓа директно во срце е се што ни треба за да ни го згрее срцето и да ги разбуди најискрените емоции.

Освен што докажа дека за успех во шоубизнисот е доволно да поседувате глас и талент, имаме уште многу што можеме да научиме од оваа поп икона. За почеток таа ни покажа дека во исто време може да се биде нежен и јак, а во продолжение следуваат уште 4 важни лекции:

Можно е да изградите кариера само врз основа на талентот

Нема дилеми…

Најчитани вести