Македонија

„Ленинова“ без вода

„Ленинова“ без вода

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-80 милиметри на улица „Ленинова’ број 10 без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците „Ленинова“, „Киро Крстевски Платник“, „Борка Талески“ и „Дебарце“ од 10 часот, па се до санирање на дефектот.