Македонија

Лисиче денеска без вода

Лисиче денеска без вода

Поради дефект на шибер затварач на булевар 3-та Македонска Бригада бр.21, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимениот булевар и корисниците од улицата Пандил Шишков од 12:45 часот па се до санирање на дефектот.