Македонија

Лисиче денеска без вода

Лисиче денеска без вода

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-6/4 на улица Горно Лисиче бр.154 во с.Лисиче без водоснабдување ќе останат корисниците од истоименото населено место од 10:30 часот па се до санирање на дефектот.