среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 42

Љубовна врска причина за крвава пресметка во Зелениково

Џ.Д. се здобил со две прострелни рани во пределот на градниот кош, а Ф.Д. со една, исто така, во пределот на градниот кош. Истите биле пренесени и задржани во Градска општа болница „Св.Наум Охридски“

pistol

Последни вести

Крвава расправија меѓу две семејства во Зелениково ќе завршела фатално. Поради љубовна врска дошло до караница и тепачка помеѓу членови од две фамилии, во која Д.К. и В.К. од пиштоли стрелале кон 30-годишниот Џ.Д. и 25-годишната Ф.Д. (25).

Џ.Д. се здобил со две прострелни рани во пределот на градниот кош, а Ф.Д. со една, исто така, во  пределот на градниот кош. Истите биле пренесени и задржани во Градска општа болница „Св.Наум Охридски“

Најчитани вести