понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 2

Лотаријата на Црна Гора престанува со работа по половина век постоење

Лотарија на Црна Гора престанува да приредува игри на среќа на 31 декември оваа година, по 56 години работа, соопшти компанијата.

лотарија

Поврзани вести

Лотаријата ги извести играчите дека последното коло на Тото, Лото и Томбола ќе биде на 29,30 или 31 декември оваа година.

Договорот за концесија за лотариски игри по дополнителното продолжување истекува на 31 декември и веќе не може да биде продолжен, јавуваат црногорски медиуми.

Најчитани вести