понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 28

Лозот „Смајли“ му донесе скутер на Стојков Антонијо од Струмица

smajli

Последни вести

Празничното Првомајско  расположение и раздвиженост во Капитол Мол во Скопје беа надополнети со уште една добивка од инстант лотаријата „Смајли“. Среќата овој пат му се насмевна на Антонијо од Струмица  кој ја изгреба главната добивка,  скутер,  од инстант лозот „Смајли“.  Тој е навистина среќен добитник , бидејќи со  еден купен лоз кој чини само 30 денари, го збогати списокот на среќни играчи на оваа игра на среќа на Државна лотарија на Македонија.

sajli1

Негова голема желба од секогаш била да поседува скутер, затоа е и редовен играч на „Смајли“, а од сега ќе има прилика скутерот да го вози низ улиците на Струмица. „Капитол мол“ беше вистинско место за овој среќен ден за дружење и фотографирање.

Инстант лозот „Смајли“ нуди можност за освојување на еден од 35-те скутери: SR 50, Gillera Runner  50 или Веспа LX 2Т. Секој трет лоз е добитен и имате голема можност да го возите вашиот посакуван скутер.

Државна лотарија на Македонија Ви нуди добивки секој ден со игрите на среќа, затоа играјте ги игрите на среќа НовоЛото 7/34 и инстант лотарија и станете и Вие дел од семејството на среќни добитници.

Најчитани вести