четврток, 23 март 2017  |  Вести денес: 0

Лозот СРЕЌНИ КОЦКИ израдува млад граѓанин на Ново Село со добивка од 100.000 денари

Инстант лозот СРЕЌНИ КОЦКИ продолжува да изненадува. Пред неполна недела во Делчево беше постигната добивка од 1.000.000 денари, а веќе денес во Ново Село – струмичко, е изгребан лоз со добивка од 100.000 денари.

sreki-kocki-640x637

Поврзани вести

Младиот добитник Д.С. купил два инстант лоза од кои вториот му ја донел добитната комбинација на четири исти коцки. Лозот е купен во среќното место АИДА во Ново Село, кое е веќе познато по честите добивки меѓу кои премии автомобили и парични добивки до 500.000 денари.

Семејстово на нашиот најнов добитник често игра игри на среќа, а ова им е првата поголема добивка. Со нас споделија дека се надеваат дека следната добивка ги очекува  во омилената семејна игра – играта НовоЛото 7/34. Токму оваа игра на среќа на Државна лотарија на Македонија, чии извлекувања се секоја среда и сабота на ТВ Сител од 20:00 часот, ја носи најголемата премија во Македонија, која за следното коло изнесува над 16.000.000 денари.

Денес во Државна лотарија на Македонија се запознавме и со најновиот добитник на парични добивки од инстант лозот Твингоманија. Добивката изнесува 25.000 денари, а постигната е во Охрид, на лоз купен од продажното место Голден Тобако, каде добитникот купил три лоза од кои третиот бил добитен.

Игрите на Државна лотарија на Македонија нудат можност за забава и добивки, а секоја недела на списокот на добитници ја имаме Македонија во мало.

ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА

ЗА ДОБРО !

Најчитани вести