петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 55

Луди женски изговори за избегнување секс…

Зарем немавме секс минатата недела?

frustrated_man_2980847b

Поврзани вести

Постои догма дека сексот престанува со стапувањето во брак. Вакво сценарио постои во секоја романтична комедија. И знаете што, тоа и не далеку од вистината.

Ова  се само дел од изговорите што жените најчесто ги користат за да ги одложат барем еден ден авантурите во спалната соба.

Ме боли глава (апсолутен шампион во изговорите).

Зарем немавме секс минатата недела?

Не можам да имам секс кога твојата мајка денеска беше во посета. Тоа ми го убива расположението.

Малку се здебелив, не се чувствувам секси.

Имам некоја инфекција таму доле.

Ме боли секој мускул од работа.

Децата се уште се будни.

Не се истуширав.

Не си се истуширал.

Само што ја средив косата.

Добив. (Тоа некогаш се користи и двапати месечно)

Ајде да се галиме, тоа е така романтично.

Не ти е роденден.

Пијан си? Чувствувам како алкохолот испарува од тебе, ме тера на повраќање.

Имам бронхитис или нешто друго. Можам да те заразам.

Ја споменува вашата мајка и го уништува моментот, секој е… пат.

Само што гледав Walking Dead.

Најчитани вести