Магазин

„Лудиот Макс“ премиерно во кино „Милениум“

„Лудиот Макс“ премиерно во кино „Милениум“

Во кино Милениум, в четврток од 20 часот премиерно ќе се прикаже најновото холивудско филмско остварување,  ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ (Mad Max: Fury Road), режирано од George Miller, со фантастичните Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne во главните улоги.

По прогнозите на светските релевантни медиуми се очекува во текот на следната недела ЛУДИОТ МАКС да го „симне од тронот“ филмот „Одмазници 2: Ерата на Ултрон“ (Avengers: Age of Ultron) кој во моментов е неприкосновен на врвот според извештаите од кино благајните, филм кој публиката исто така има можност да го погледне на репертоарот на кино Милениум, но во терминот од 22:30 часот.

Репертоар на кино Милениум:

ЧЕТВРТОК ПЕТОК (14.05 – 15.05):

13:00 Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

15:00 НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)

17:30 – МЕДЕНА НОЌ (Honey night)

20:00 – ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D) – премиера

22:30 Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)

САБОТА НЕДЕЛА (16.05 – 17.05):  

11:00 ПЕПЕЛАШКА (Cinderella) 

13:00 Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

15:00 НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)

17:30 – МЕДЕНА НОЌ (Honey night)

20:00 – ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

22:30 Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)

ПОНЕДЕЛНИКСРЕДА (18.05 – 20.05):

13:00 Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

15:00 НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)

17:30 – МЕДЕНА НОЌ (Honey night)

20:00 – ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

22:30 Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)