Магазин

ВИДЕО: Мачка прозборе за да престанат да ја бањаат

ВИДЕО: Мачка прозборе за да престанат да ја бањаат

Општо познато е дека ако мачките нешто најмногу мразат, тоа е да се бањаат, а оваа мачка отиде чекор подалеку па прозборе за сопствениците да престанат да ја бањаат. Таа ги моли сопствениците со зборовите „доста веќе“ (no more) за да престанат со бањањето.

На видео снимката може јасно и гласно да се слушне како оваа мачка им се жали на сопствениците, кои веруваат дека таа изговара „доста веќе“ (no more) во неколку наврати.

Во позадина се случа дека еден од сопствениците го прашува миленичето „доста веќе“, а по се изгледа мачката се сложува.