Македонија

Маџари без вода

Маџари без вода

Денеска поради промена на шибер ф100мм на ул.Финска ББ ( кај школото Дане Крапчев ), прекинато водоснабдување од 11:15 часот ќе имаат корисниците на ул.Финска и Маџари – Гази Баба до санирање на дефектот.