Македонија

Маџари без вода

Маџари без вода

Поради дефект на водоводна мрежа на улица „Финска“ број 141 без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од улиците „Финска“ и Маџари од 11:00 часот па се до санирање на дефектот.