Магазин

Маџгаљ опериран, поранешната сопруга за малку не се онесвестила при посетата

Маџгаљ опериран, поранешната сопруга за малку не се онесвестила при посетата
Маџгаљ опериран, поранешната сопруга за малку не се онесвестила при посетата
Итната операција на српскиот актер Маринко Маџгаљ поради рак на панкреасот ги потресе сите љубители на неговиот хумор, а намногу неговото семејство, колеги и неговата поранешна сопруга Дубравка Мијатовиќ.

Веста дека актерот Маринко Маџгаљ има рак на панкреасот ги потресе сите љубители на неговиот хумор, а намногу неговото семејство, колеги и неговата поранешна сопруга Дубравка Мијатовиќ.
Веста дека актерот Маринко Маџгаљ има рак на панкреасот ги потресе сите љубители на неговиот хумор, а намногу неговото семејство, колеги и неговата поранешна сопруга Дубравка Мијатовиќ.

За да му пружат целосна поддршка, во болница крај него, покрај неговите најблиски, дошле и колегите Драган Маринковиќ Маца, Бранимир Брстина и други. Меѓутоа, посетата најтешко ја доживеала неговата поранешна сопруга Дубровка, која само што не се онесвестила во болницата, објави српски „Телеграф“.

Дубравка дојде веднаш штом го оперираа. Таа беше толку потресена, што буквално едвај влезе во зградата. Изгледаше како дека ќе се онесвести секој момент. Сепак, беше во посета кратко, и уплакана излезе надвор. Таа се чувствува многу лошо поради ова што му се случува на Маџгаљ, а особено е загрижена за нивната ќеркичка, која е многу врзана за својот татко, вели добро упатен извор, пишува српски „Пулс“.

На социјалните мрежи, луѓето пишуваат: „Не лекуваше со својот хумор, сега е ред ние да ти вратиме и барем малку да ти помогнеме“.
На социјалните мрежи, луѓето пишуваат: „Не лекуваше со својот хумор, сега е ред ние да ти вратиме и барем малку да ти помогнеме“.

Во меѓувреме, поддршка за Маџгаљ стигнува од сите страни. На социјалните мрежи, луѓето пишуваат: „Не лекуваше со својот хумор, сега е ред ние да ти вратиме и барем малку да ти помогнеме“.