Македонија

Маглата и вечерва го попречува сообраќајот на скопскиот аеродром

Маглата и вечерва го попречува сообраќајот на скопскиот аеродром

Густата магла и вечерва го попречува сообраќајот на аеродромот „Александар Велики“ во Скопје, па поради тоа не се реализирани неколку полетувања и слетувања за Истанбул, Хамбург и Мулхаус.

Доколку имате потреба од информации за евентуалното откажување на летовите во и од скопскиот аеродром, во реално време може да ги добиете на официјалната Интернет страница на аеродромот во Скопје.