Македонија

Маглата не го попречи авиосообраќајот

Маглата не го попречи авиосообраќајот

Од Аеродромот Александар Велики утрово се реализирани сите планирани полетувања.

Од скопскиот аеродром очекуваат застој да нема во авиосообраќајот бидејќи според најавите од Управата за хидрометеоролошки работи маглата треба да се расчисти по девет часот.