Македонија

М-р Маја Парнарџиева Змејкова го претстави македонското здравство

М-р Маја Парнарџиева Змејкова го претстави македонското здравство

Директорката на ФЗОМ, м-р Маја Парнарџиева-Змејкова го претстави македонскиот здравствен модел и успешните резултати од реформите во здравството на  XIX-та Меѓународна летна школа за менаџмент на институции кои обезбедуваат здравствени услуги во организација на Европскиот центар за мир и развој (ECPD)  при Универзитетот на ОН.

20140625_114658    20140625_114735