Магазин

Мајката на Ана Николиќ е за „без коментар“

Мајката на Ана Николиќ е за „без коментар“

Пејачката Ана Николиќ е на одмор во Грција,а друштво и прави нејзината мајка Миљана, за која не би се рекло дека и е мајка.

ana-nikolic

Имено оваа позната српска пејачка во повеќе наврати се жалеше дека нејзината мајка е во подобра форма од неа, редовно вежба за да изгледа убаво.

„Мама.Без коментар.“ напиша Ана под фотографијата која ја сликата на плажа.

majka na ana

Па сами пресудете кој подобро изгледа дали мајката или ќерката.