Македонија

Мајката на Стефани: Сакав да убијам осум луѓе (ФОТО)

Мајката на Стефани: Сакав да убијам осум луѓе (ФОТО)

Мајката на Стефани Брзанова, чијашто прерана смрт ја потресе јавноста во март, Александра Каранфиловска, ја најави својата книга-првенец.

Како што најави станува з бор за автобиографска интимна исповед, која е одговор на сите случувања и трагедии кои уследија по смртта на Стефани.

Александра гостуваше во утринска програма на Канал 5 и првпат по трагедијата отворено зборуваше за животот, Стефани, спа-центарот и книгата, за која на Фејсбук објави дека печатена во доволен број примероци и дека ќе има за сите.

aleksandra-stefani