Магазин

Мајката на Том Круз мистериозно исчезна

Мајката на Том Круз мистериозно исчезна
Мајката на Том Крус мистериозно исчезна

Сите светски медиуми се преполни со веста за исчезнувањата на мајката на еден од најбогатите светски актери Том Круз. Веќе неколку месеци никој не стапил во контакт ниту ја видел Мери Ли Соут (78).

Никој не ја видел мајката на славниот актер по нивниот заеднички појадок во сеинтолошкиот центар во Лос Анџелес.

Според таблоидите, можеби членовите на сеитолошката црква, кон која таа се приклучила во 2007 година,  од Том Круз ја кријат информацијата за исчезнувањето на неговата мајка.
Според таблоидите, можеби членовите на сеитолошката црква, кон која таа се приклучила во 2007 година, од Том Круз ја кријат информацијата за исчезнувањето на неговата мајка.

Мари која живеела заедно со Том во неговата вила на Беверли Хилс, се преселила во Белмонт Вилиџ , во близина на сеинтолошкиот центар. Но, нејзиниот стан веќе подолг период е празен, што ги загрижи нејзините роднини и пријатели.

Според таблоидите, можеби членовите на сеитолошката црква, кон која таа се приклучила во 2007 година,  од Том Круз ја кријат информацијата за исчезнувањето на неговата мајка.

Во американските медиуми се шпекулира дека сеитолошката црква ја киднапирала Мери Ли Соут, бидејќи таа сакала да ја напушти оваа црква. Дури се шират гласини и дека мајката на актерот е мртва.