сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 2

Македонците од Италија со поддршка за избори на 5-ти јуни

Веејќи македонски знамиња порачуваат дека „Македонците одлучуваат за Македонија“ и дека изборите треба да ја решат кризата во која е втурната нивната родна земја.

Македонците од Италија со поддршка за избори на 5-ти јуни

Македонците од Италија со поддршка за избори на 5-ти јуни

Последни вести

Македонците кои живеат во Местре, Италија, даваат поддршка за избори на 5-ти јуни.

Тие веејќи македонски знамиња порачуваат дека „Македонците одлучуваат за Македонија“ и дека изборите треба да ја решат кризата во која е втурната нивната родна земја.

mk-za-makedonija

mk-za-3makedonija

Овие македонски граѓани потекнуваат Центар Жупа и од Дебар.

Најчитани вести