сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 35

Македонците се навредени од албанските политички лидери, не од Албанците

палевски

Последни вести

Поранешниот претседател на скопската градска организација на СДСМ, Љупчо Палевски, посочува дека од т.н. Тиранска платформа, не се навредени само Македонците.

Во Македонија живет и 70.000 Срби, десетици илјади турски државјани, кои исто така се навредени од односот на албанските политички лидери. Не од односот на Албанците, туку од односот на овие четири политички лидери, кои сите до последен се корумпирани. И ги нарекувам популарно шибицари, вели тој во интервју за ТВ Нова.

Најчитани вести