Македонија

Македонците во Хрватска со повик за донации

Македонците во Хрватска со повик за донации

Македонската амбасада во Хрватска ги повикува Македонците кои живеат во оваа земја како и останатите хрватски граѓани да донираат за поплавените региони во Македонија.

fb-povik

Хуманите граѓаните донациите може да ги достават во просториите на амбасадата или да уплатат парични средства на жиро сметка која е наведена.