Македонија

Македонец убиен во Мелбурн

Македонец убиен во Мелбурн

Јован Козаров бил убиен во неговиот дом во Џенет Крес, близу Мелбурн, околу 9 часот минатото утро, јавува од порталот Фаланга.

Неговатa сопруга прва го открила и случајот го пријавила во полиција.

Парот има ќерка Биљана и син Роџер, кои живеат заедно со нив во нивната семејна куќа. 38 годишниот Роџер Козаров, син на убиениот, првично бил уапсен во локалниот хотел, набрзо по истрагата за убиството.

Откако бил сослушан бил пуштен дома.

mel