Македонија

Македонија на нозе: Народот порача избори на 5-ти јуни!

Македонија на нозе: Народот порача избори на 5-ти јуни!

Македонија е се што имаме, избори на 5 јуни 2016 мора да има, осуда и итно стопирање за насилството и хулиганството, крај на деструктивните сценарија, крај за обидите за поделбата на народот, крај за стравот и теророт.

gdom-sobir-zname1

Ова беа дел од пораките што илјадниците граѓани ги порачаа до домашната и меѓународната јавност од народниот собир пред Собрание во организација на ГДОМ.

gdom-sobir-zname

За време на масовниот собир, огромно македонско знаме се пушти врз Порта Македонија, испраќајќи моќна порака: Порта Македонија е симбол на историските борби и победи на Македонија и македонскиот народ.