Македонија

Македонки злоупотребени на сајт: Не сме проститутки, модели сме!

Македонки злоупотребени на сајт: Не сме проститутки, модели сме!

Македонки тврдат дека се злоупотребени на сајтови за придружба: „Не сме проституки, модели сме!“, велат тие.

Девојките обвинуваат дека се злоупотребени на Интернет страници на кои се нудат девојки за придружба. На страниците се ставени фотографии од девојките со нивни податоци.

За целиот текст и за фотографиите кликнете тука.