Македонија

Македонките се меѓу најпривлечните жени во светот

Македонките се меѓу најпривлечните жени во светот

Македонките се меѓу најпривлечните жени во светот, покажа истражувањето на интернет страницата targetmap.com.

Тој портал сите припадничи на понежниот пол ги подели на „многу привлечни“, „привлечни“, „нормално привлечни“, „помалку привлечни“ и „непривлечни“.

Тоа место Македонките го делата со дамите од Босна и Херцеговина, Србија и Албанија, но не и жените од Словенија, Хрватска и Црна Гора, кои во ова истражување се вброени во пониска категорија.

Погледнете ја листата…

Многу привлечни – Естонија, Летонија, Колумбија, Аргентина

Привлечни жени – БиХ, Србија, Македонија, Албанија

Нормално привлечни – Словенија, Хрватска, Црна Гора

Помалку привлечни – САД, Германија, Австралија

Непривлечни – Ирак, Авганистан