петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Македонска берза одбележува 20 години од основањето

По тој повод Македонска Берза АД Скопје ќе одржи официјална презентација за 20-те најдобри студенти родени 1995 година од насоката финансиски менаџмент на Економскиот факултет

Презентација за берзантското работење по повод 20 години Македонска берза

Презентација за берзантското работење по повод 20 години Македонска берза

Поврзани вести

Македонска берза АД Скопје ќе одбележи 20 години од Основачкото Собрание на акционери.

По тој повод Македонска Берза АД Скопје ќе одржи официјална презентација за 20-те најдобри студенти родени 1995 година од насоката финансиски менаџмент на Економскиот факултет при Универзитетот Св. Кирил и Методиј  Скопје и ќе им подари соодветни едукациски материјали и алатки.

Во рамките на овој настан пригодно обраќање ќе имаат претставници на Берзата и Економскиот факултет Скопје, а главниот извршен директор Иван Штериев ќе даде изјава за досегашното работење на Берзата.

Најчитани вести