Македонија

Македонска пошта донираше за настраданите подрачја

Македонска пошта донираше за настраданите подрачја

Хуманитарна помош наменета за настраданите подрачја Сингелиќ, Страчинци и Стајковци денеска донираше Македонска пошта.

Помошта која се состои од прехранбени продукти и средства за лична хигиена е предадена во центрите за прием на хуманитерна помош во настраданите региони.