Македонија,Крими хроника

Македонската Царина заплени големо количество дрога

Македонската Царина заплени големо количество дрога

Македонската Царина заплени поголемо количество дрога, но подетални информации ќе бидат кажани на прес конференцијата закажана за 15.30 часот.

На истата ќе се обрати директорот Ванчо Каргов.