сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 23

Македонската филмска индустрија презентирана во САД

holivud

Последни вести

Македонската филмска индустрија и можностите за снимање на филмови во Република Македонија беа презентирани во САД преку текст во специјализираниот магазин за филмска индустрија „Variety“, соопшти Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот.

Агенцијата , како што соопшти преку својот промотор, успешно ги промовира македонската филмска индустрија и можностите за снимање на филмови во Македонија, како и прекрасните локации и во светскиот филмски центар Лос Анџелес.

 

 

Најчитани вести