Македонија

Македонски полицаец: Ако треба ќе умрам за мојата земја (ВИДЕО)

Македонски полицаец: Ако треба ќе умрам за мојата земја (ВИДЕО)

Ова е моја земја и подготвен сум да умрам за неа. Oва е одговорот што еден македонски полицаец им го упати на група агресивни мигранти на македонско-грчката граница.

И покрај навредливите зборови од страна на мигрантите, тој остана смирен и достоинствено им објасни дека не може да им дозволи влез во Македонија.