недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 1

Македонскиот економски самит 2015

Print

Последни вести

Македонскиот економски самит 2015 се одржува денес и утре во Скопје во организација на Македонија 2025.

На Самитот најавено е учество на 250 извршни директори, менаџери, инвеститори и петприемачи, како и на повеќе од 35 говорници кои ќе дискутираат за технологијата, бизнисот и лидерството.

На отворањето ќе се обратат претседавачот на Самитот Зоран Мартиновски и претседавачот на Одборот на директорот на Македонија 2025 Роберт Арсов.

Почесен говорник ќе биде Томи Ахонен од Финска кого Форбс го назначи за најдобар светски експерт за дигитални технологии.

Најчитани вести