Македонија,Економија

Mакедонско-aвстриски бизнис-форум во СКМ

Mакедонско-aвстриски бизнис-форум во СКМ

Стопанската комора на Македонија, во соработка со Стопанската комора на Австрија, организира Македонско-австриски бизнис-форум, со цел поттикнување на соработката меѓу австриските и македонските компании.

Македонско-австрискиот бизнис-форум и деловните средби ќе се одржат на четврти март со почеток во 14 часот,
во Стопанската комора на Македонија.