Македонија,Економија

Македонско- италијански бизнис форум

Македонско- италијански бизнис форум
Вицепремиерот Пешевски ќе им повеќе средби со локалните власти

Вицепремиерот задолжен за економски прашања, Владимир Пешевски, денеска ќе се обрати на македонско – италијанскиот бизнис форум, во организација на Италијанскиот институт за надворешна трговија и италијанската амбасада во Република Македонија.

Настанот ќе се одржи во  хотел Александар Палас со почеток во 10 часот.