четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 0

Ќе се формира Македонско-полски бизнис клуб

stopanska-komora-novo-logo

Поврзани вести

Македонско-полски бизнис клуб ќе биде формиран во Стопанската комора на Македонија.

По тој повод денеска во Стопанската комора на Македонија ќе се одржи прес-конференција на која ќе присуствува и претседателот на клубот Горан Антевски.

Најчитани вести