петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 67

Македонското знаме на „Триумфалната порта“

kapija

Последни вести

Во пресрет на почетокот на Светско ракометно првенство кое ќе се одржи во Франција, организаторот на уникатен начин, со боите на знамињата на земјите учеснички, а меѓу нив и македонското, изминатата ноќ ја осветлуваше „Триумфалната капја“.

Најчитани вести