Секс

Мал трик за експлозија во постелата

Мал трик за експлозија во постелата

Без разлика дали вашиот сексуален живот станал рутински или моментално поминувате низ фаза на неверојатен секс во вашиот живот, никогаш не е лошо да знаете неколку трикови, кои може да ги кренат нештата на ново ниво. Денешната лекција вклучува истражување на границите на вашата издржливост.

Овај пат се работи за воздржување од оргазам, доколку можете да се воздржите. Со други зборови, застанете со вашиот оргазам барем на некое време.

Тоа вклучува доаѓање до самата граница, а потоа и повлекување, пред повторно да продолжите. И додека за таков вид воздржување се зборува само кога станува збор за мастурбација, дефинитивно треба да го испробате и со партнерот.

Како што пишува „Гламур“, иако тоа не е сосема лесна задача вредно е да се обидете. Овој вид секс може значително да го подобри вашето искуство.

Така можете да го проширите и зајакнете врвот, со сопирање на движењето и бавно дишење, кога сте на границата. Тоа е како да уживате во патувањето, а не само во дестинацијата.