Македонија,Крими хроника

Двајца малолетници побегнаа од Домот „25-ти Мај“

Двајца малолетници побегнаа од Домот „25-ти Мај“

Двајца малолетници побегнаа од Домот „25-ти Мај“. Случајот во полициската станица во Чаир го пријавила 32-годишната  Е.П. , социјален работник во Домот „25-ти Мај“.

Според нејзината изјава на 25.10.2015 година од домот во непознат правец се оддалечиле двајца штитеници на возраст од 14 и 11 години. Се превземаат мерки за пронаоѓање на лицето.