Македонија,Крими хроника

Малолетник фатен на лице место како краде

Малолетник фатен на лице место како краде

Шестнаесетгодишниот беровец Е.Е. пред три дена бил на лице место затекнат како врши тешка кражба во поранешен објект на банка во Берово.

По претходни сознанија полицијата на лице место го затекнала  како извршува кривично дело тешка кражба при што одзел Икона, длабока резба, „Тајна вечера“.

Против него ќе биде поднесена соодветна пријава.