Балкан

Малолетник ја направил Фејсбук страницата за исчезнатата Тијана

Малолетник ја направил Фејсбук страницата за исчезнатата Тијана

Фејсбук страницата на која наводно киднаперите на Тијана, која ја нема веќе шест дена бараат откуп ја направил малолетник.

– Сакаме во замена за Тијана Јуриќ еден милион динари, таа моментално се наоѓа на безбедно место, ако во рок од 7 дена не ги добиеме парите, полека ќе почнеме да ја мачиме. Парите треба да бидат уплатени преку на следнава жиро сметка: 160-335001-90. Очекувајте нови слики од лице место, Вашите киднапери- пишуваа на оваа страница.

Оваа страница подоцна беше избришана.