Магазин

Манекенката Ивановска го истрча маратонот

Манекенката Ивановска го истрча маратонот

Најзгодната Македонка, Катарина Ивановска и оваа година беше учесник во Скопскиот маратон.

Со насмевска на лицето Катарина ги поздравуваше сите оние кои ја бодреа додека го трчапе маратонот.

На Скопскиот маратон Ивановска учествуваше и минатата година, а годинава се појави и како рекламно лице за овој настан.

Фото: Република