Македонија

Маријана и убавецот Голф 7 во потрага по новиот сопственик

Маријана и убавецот Голф 7 во потрага по новиот сопственик
Маријана и убавецот Голф 7 во потрага по новиот сопственик

Низ Македонија започна промотивниот караван на Државна лотарија на Македонија  под името „Лето во 7- ма брзина“.

Марјана Станојковска и убавецот Голф 7 кој е главна премија на инстант лозот „7- ма Брзина“ се во потрага по новите сопственици на атрактивниот автомобил.

Маријана и убавецот Голф 7 во потрага по новиот сопственик
Маријана и убавецот Голф 7 во потрага по новиот сопственик

Караванот кој е со белег на забава, добивки, бозбуда, до сега го посети Кратово за време на манифестацијата Златни денови, во средата забавата беше во Прилеп пред среќното место Ај Ника, а денес се дружиме пред среќното место Анафил во Кочани.

Во сабота, забавата ќе се пресели на Широк сокак во Битола пред среќното место Вагабонд. Во наредниот период во тек на јули се планира посета на Охрид, Струга, Галичник, Прилеп за време на Пиво Фест и Струмица, а постојани се активностите во Сити Мол и Капитол Мол во Скопје.

Во тек на летниот промотивен караван, очекуваме заедно да славиме за добивки и за новите сопственици на атрактивниот автомобил Голф 7. Има уште три автомобили кои се надеваме дека ќе ги доделиме токму за време на промотивниот караван „Лето во 7-ма Брзина“.