Магазин

Марс во Стрелец: Што ве очекува до 28-ми март?

Марс во Стрелец: Што ве очекува до 28-ми март?

Иницијаторот на енергијата влегува во знак што само по себе е љубопитен, бунтовен, полн со набој и со идеали…

Што претставува Марс во астрологијата?

Марс – во астрологијата претставува волја, енергија, сила. Ова е адреналин и тестостерон. Мотор во телото, кој го активира процесот. Силата и моќта доаѓаат од Марс. Марс покажува колку човекот е мотивиран, што е тоа што ги мотивира, колку волјата е силна, каде ја вложува енергијата.

Марс е резултат и покажува колку луѓето ќе сработат од она што го ветиле, за што тежнеела. Ова е млада машка енергија, млад човек, млад маж. Сексуалноста кај мажите, па дури и кај жените, а со тоа делумно го сакаат животот.

Што Марс им носи на хороскопските знаци и подзнаци?

Знак или подзнак во Овен

Марс во ова време ќе биде во вашето поле за странство и странците во областа на високото образование, како и еден вид ослободување. Можни проблеми во странство, но и возбуда, адреналин, повисоки отколку во сопствената земја. Работа надвор од земјата или работа за странци. Ако сте студент, во овој период голема енергија вложувате за да стигнете до својата цел, врзани за студиите. Ве влече некој долг пат.

Знак или подзнак во Бик

Марс ќе биде во ова време во вашето поле на повеќе пари, полето на наследството, но исто така и на некои опасности и ризици. Се препорачува во овој период да се контролирате колку што е можно, затоа што не може да влезете во ризична и потенцијално опасни ситуации. Вие се обидувате да дојдете до повеќе пари, но ќе успеете ако очекувате пари добиени преку судовите. Слаби сте кон кредитните позајмици, особено кон кредитирање од банките.

Знак или подзнак во Близнаци

Марс во ова време ќе биде во вашето поле на партнероството, излегувањата пред јавноста и познанствата. Исто така, тоа е поле на врски и бракови. Нешто уште еднаш, по долго време ќе ве извлече од меланхолијата. Моќта доаѓа од некое лице од вашето окружување. Можна е нова љубовна врска, или приказна за бракот, ако веќе се во врска. Исто така постои и можност за активирање или продолжување на некој судски процес.

Знак или подзнак во Рак

Марс ќе биде во ова време во вашето поле на здравјето, работа и некои големи и самонаметнати обврски. Со оглед дека Марс ќе удира врз здравјето, но, исто така, во овој период, може да имате проблеми со температура, треска, воспаление или крварење. Брзи решенија ќе бидат понудени за лекување (терапија), па така можни се инекции или рутински операции. На работното место ќе имате многу работа. Главоболки.

Знак или подзнак во Лав

Марс ќе биде во ова време во вашето поле на задоволство, креативност, хоби и забави. Ќе бидете многу активни во овие активности. Сте се одлучиле да ги оставите грижите настрана и да го користите вишокот на енергија, така што ќе ги исполнат нивните каприци и да се забавувате. Меѓутоа, децата, исто така, ќе бараат голем дел од вашето внимание, но не без причина. Го решавате проблемот со постарото дете.

Знак или подзнак во Девица (прочитајте повеќе на следната страница…)