Македонија,Крими хроника

Машки труп пронајден во Чешиново-Облешево

Машки труп пронајден во Чешиново-Облешево

Машки труп во поодмината фаза на распаѓање е пронајден вчера утрината во близина на коритото на Злетовска река на водена површина во местот викано  „До реката“, општина Чешиново-Облешево.

Полицијата превзема мерки за утврдување на идентитетот и причините за смртта. Според неофицијалните информации постојат индиции дека пронајдениот човечки машки труп е од лице кое се води за исчезнато од месец јануари 2014 година