Магазин

ВИДЕО: Машина за миење коса

ВИДЕО: Машина за миење коса

Кинезот Ченг Гонгке неодамна го патентира својот изум – машина за миење коса. Самите проценете дали станува збор за машина за мачење или за корисен апарат.

Оваа справа е направена со помош на кацига за мотоцикл, неколку канти вода и контролна табла, а секако има и огледало.

Уредот за автоматско перење на косата има неколку брзини и е наменет за сите што неможат или не сакаат самите да ја мијат косата.

Којзнае можеби и овој апарат еден ден ќе стане неопходна алатка во секој дом.