Магазин

Маска од зелен чај за совршен сјај на кожата

Маска од зелен чај за совршен сјај на кожата

Освен што можете да го пиете, со чајот може да направите и пилинг за нега на вашата кожа.

Зелениот чај е совршен за вакви смеси. Две кесички истурете во сад, па помешајте ги со шеќер и маслиново масло. Овој пилинг можете да го чувате во тегла во фрижидер или да му ја дадете некому како оригинален подарок.