Магазин

Маскара која ви дава екстремен волумен за само една секунда

Маскара која ви дава екстремен волумен за само една секунда

Новата Volume 1 Seconde маскара ќе ви овозможи волумен од 360 степени без згрутчување на клепките.

maskara_chetcheeeНејзината патентирана четка е инспирирана од професионалните четки за коса со сферични влакненца што совршено ги подвиткуваат клепките за 360 степени и целосно го дефинираат изгледот на очите.

За да постигнете најдобар ефект нанесете ја маскарата со цик-цак движење.

Верувале или не, оваа маскара трае и до 16 часа, а исто така достапна е и со водотпорна формула која трае и до 24 часа.