Македонија,Крими хроника

Маскирани лица одзеле 9000 евра

Маскирани лица одзеле 9000 евра

Три маскирани лица насилно влегле во куќата на Ш.К. (77), во Скопје во с.Шишево, вчера окоу 10.00 часот. Едно од лицеот со закана со ножи употреба на сила го држел Ш.К., додека другите две лица извршиле пребарување во куќата, пронашле и одзеле 9.000 евра.